LA NOSTRA HISTÒRIA

Tradició

Des de 1967

El Restaurant Can Edo va ser fundat pel Francisco Edo i la seva esposa Rosa Fresquet l’any 1967 al lloc de Bellaterra amb el nom de Parador Jardín Can Edo. El ben aviat popular Parador Jardín proporcionava als visitants i als seus fills un lloc d’esbarjo i una bona taula on es degustava una cuina tradicional catalana amb productes de temporada i de qualitat.

La Segona Generació

El recorregut de Can Edo

L’any 1986 la Maria Rosa, Montserrat i Jose Manuel, filles i gendre, respectivament, dels fundadors d’aquell primer establiment, van emprendre la total renovació i ampliació del primer restaurant i és així com va sorgir l’actual Restaurant Can Edo. Des del primer moment, la política de Can Edo es va comprometre amb els estàndards que havien guiat al Parador Jardín.

Can Edo avui

Mirant al futur

Amb uns menjadors adaptats als estils actuals, la cuina catalana d’alta qualitat segueix sent la senyera de la casa, renovant-se i seguint els gustos de les noves generacions de clients, sense abandonar les seves característiques essencials. Can Edo ofereix també zones d’esbarjo pels més menuts i una terrassa d’estiu per a dinar a la fresca.

GALERIA D’IMATGES