CALÇOTADES CAN EDO

Des del novembre fins a l’abril.

EEl calçot és una ceba tendra, blanca i dolça que, rostida a la brasa i acompanyada de salsa romesco, és la base de la calçotada. Des de fa més de 25 anys, Can Edo s’especialitza en els calçots, una de les tradicions culinàries amb més renom de Catalunya.

Els calçots es poden degustar com a ració o com a menú de calcotada des de mitjans de novembre fins a l’abril. Els nostres calcots són de denominació d’origen Valls i els acompanyem amb salsa romesco apta per celíacs i sense cap tipus de conservant.

Can Edo ofereix un menú de calçotada amb una gran peculiaritat: pots menjar tants calçots com vulguis! All you CAN eat a CAN Edo! Però deixa un forat a la panxa ja que, com a segon plat, pots escollir entre xai i botifarra amb mongetes i carxofes a la brasa o una bona suprema de bacallà a la llauna. Per a fer baixar-ho tot, oferim de postres un sorbet de llimona, una crema catalana o bé pinya natural. Vi en porró, aigua, pa, una copa de cava ben fresca i els cafés acompanyen el menú.